Nederlands     English
Welkom


Welkom op de website van de Meditatiegroep Amsterdam van Self-Realization Fellowship. De Meditatiegroep Amsterdam bestaat uit toegewijde leden en vrienden van Self-Realization Fellowship, een wereldwijde religieuze nonprofit organisatie met haar hoofdkantoor in Los Angeles, California.

Self-Realization Fellowship werd opgericht in 1920 door Paramahansa Yogananda met als doel het verspreiden van Kriya Yoga, een zekere wetenschappelijke techniek om directe persoonlijke ervaring met God te bereiken.

Door haar wereldwijde dienstbaarheid en leer, wil Self-Realization Fellowship een groter begrip van de harmonie die ten grondslag ligt aan alle ware religies doen ontwaken, en een meer volledige uitdrukking in deze wereld van de liefde die alle mensen verbindt wanneer zij hun eenheid met God realizeren.

De SRF Lessen zijn verkrijgbaar voor een ieder die de SRF leer wil bestuderen. De Self-Realization Fellowship biedt de methodes van concentratie, opladende oefeningen en meditatie, onderwezen door Paramahansa Yogananda welke een integraal deel zijn van de wetenschap van Kriya Yoga. Daarnaast biedt deze veelomvattende thuis-studie inspirerende en praktische begeleiding om een gebalanceerd fysiek, mentaal en spiritueel welzijn te bereiken. Verdere informatie over de Self-Realization Fellowship Lessen kunt u vinden in het boekje Undreamed-of Possibilities, dat u kunt verkrijgen in onze groep.

Meer informatie over SRF publicaties en een schema van evenementen van de Amsterdam Circle zijn beschikbaar voor degenen die de SRF lessen zouden willen bestuderen. We hebben gratis literatuur en een collectie van boeken, cd's en andere artikelen te koop. Het is mogelijk om deze zowel voor als na de meditatie bijeenkomsten op de maandagen te kopen.

Als introductie, is het aan te raden om het boek Autobiography of a Yogi van Paramahansa Yogananda's te lezen. Dit spirituele klassieke werk is verkrijgbaar bij de Amsterdamse Meditatiegroep en in boekwinkels over de hele wereld. Een Nederlandse versie is online beschikbaar. Voor als je moeilijk of niet kunt lezen is er een auditatieve versie beschikbaar van de biografie. Deze is alleen in het Engels te verkrijgen bij de SRF.

Meer informatie over Self-Realization Fellowship is ook on-line beschikbaar: www.yogananda-srf.org.

Met Goddelijke Vriendschap
Meditatie Circle Amsterdam